zaterdag 19 december 2015

Happystampin Teamswap Blog hop

Voor de eerste keer doe ik mee aan een zogenoemde swap en blog hop . Dat houdt in dat je iemand een pakketje stuurt met materiaal van Stampin' up en diegene moet daar dan een leuke kaart van maken. Tevens ontvang jezelf ook een pakketje met materiaal. Blog hop houd in dat je doorlinkt naar de volgende blog van iemand die ook meedoet aan de swap. Mijn pakketje kwam van Angelique met daarin dsp papier Home for Christmas, snowflake elements, gold cording trim reindier paperclip, cardstock in de kleuren wit, real red en Pool party. Helaas heb ik geen foto van het pakketje genomen (te enthousiast begonnen).
Ik heb er een kerstkaart van gemaakt. Uit het dsp papier heb ik de kerstballen geknipt en deze met het gold cording trim opgehangen op de kaart. Voor de tekst heb ik een stempel gebruikt uit de Cozy Christmas stamp set en deze in Real red gestempeld. De tak komt uit de stempel set Embellished Ornament, ook de gouden kerstbal hanger komt uit de bijpassende thinlits set Delicate Ornament.


Ik vond het erg leuk om dit te doen!! Ik ben de laatste in de blog hop. als je hier klikt kom je weer bij Janneke www.happystamping.nl  uit de eerste van de blog hop


2 opmerkingen: