zaterdag 10 juni 2017

Beautiful you meets Lemon lime twist

                   Beautiful you meets Lemon lime twist
Eindelijk is mijn order uit de nieuwe catalogus gearriveerde, wat een prachtige spullen weer, en dan de nieuwe incolers... wow!!
Nu heb ik ook een Big Shot, voorheen deed ik alles uit stansen met de cuttlebug. Die werkt ook prima hoor maar het feit dat bij de Big Shot een magnetic platform kan gaf mij de doorslag, geen geschuif meer van de stansjes.
Een tijdje terug ben ik aan de slag gegaan met de stempelset Beautiful you. Hij is prachtig, zo veelzijdig je kan er alle kanten mee op. De clear versie komt in 2 delen en heeft 13 stempels.
Ik ben aan de slag gegaan met verschillende technieken en natuurlijk ook met de nieuwe incoler Lemon Lime Twist, die springt er zo gaaf uit met zwart. Tevens is er een nieuwe label pons genaamd Pretty label waar ook een bijpassende stempelset bij hoort, Label me pretty.
Deze heb ik gecased van een andere demo en mijn eigen draai aangegeven. Ik heb de afbeelding gestempeld in basic black en daarna met een offset in versamark vervolgens geembossd in wit. de achtergrond met een spongedauber bewerkt zodat de geembosste afdruk goed uitkomt, dit geeft een erg uniek effect en is vrij simpel om te doen
Bij deze is de jurk hetzelfde als het gebruikte dsp.
Je maakt je stempelafdruk en vervolgens stempel je deze nog eens op het gekozen dsp.
Vervolgens knip je alleen de jurk en of hoed uit het dsp en plakt deze op je reeds gemaakte stempelafdruk. Met deze truc kun je je dame aankleden zoals je wil. Bij beide van de onderstaande kaarten heb ik retired dps gebruikt, dat moet ook eens op en zonde om weg te doen vind ik.

Geintereseerd en 1 of meedere producten?
Je kunt een bestelling via de officiĆ«le website van Stampin 'up  klik hier om naar de site te gaan.
Let op het is alleen mogelijk om met een creditcard te betalen. (Primera verkoopt prepaid creditcards)
Tevens kun je deze set bestellen door mij een email te sturen kermisgirl@hotmail.com
met daarin de productnaam en artikelnummer. Je krijgt dan een mail terug met de betalingsgegevens en dan zorg ik dat de producten besteld worden.
Kom je uit de buurt van Assen is het ook mogelijk om het bij mij thuis op te halen dan vervallen de verzendkosten.


Let op vanaf vandaag doe ik een speciale actie!!!
Bij besteding vanaf 50 euro vervallen de verzendkosten.
Op je gehele bestelling krijg je 10% korting mits geplaatst via email. (bij bestelling via de officiƫle website kan ik de korting niet doorvoeren)
Deze actie is geldig in de maanden juni en juli 2017.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten