woensdag 16 september 2015

Happy scenes kerstkaart

Gister weer een kerstkaart gemaakt dit keer met de set Happy scenes en de bijpassende die/stans Hearth & Home Thinlits Dies van Stampin'Up.
Met deze stempelset kun je zoveel kanten op, niet alleen een kerstkaart maar ook voor Halloween, herfst en winter is deze zeer geschikt. ook de Hearth & Home Thinlits Dies is eigenlijk bruikbaar met iedere set of thema het is namelijk een raam met venster. Alles kan er achter denk bv aan de boom van de set Sheltering tree, de huisjes uit de nieuwe kerst collectie van Cozy Christmas, maar ook gewoon een foto die dan een mooi lijstje heeft.
Voor de achtergrond heb ik gebruik gemaakt van de embossingfolder Brick Wall Textured Impressions Embossing Folder. Deze vervolgens bewerkt met een sponge dauber in de kleur Tip Top Taupe zodat het een beetje diepte krijgt. De winter scene gestempeld in Basic Black. In de linker hoek sneeuwvlokjes met Versamark inkt en vervolgens dit geembossed met ice crystels embossing poeder, evenals de tekst Season's greetings maar dan met wit embossingpoeder. Om het geheel af te maken een bloemetje op de vensterbank naast de tekst geplakt. Alle gebruikte materialen zijn te bestellen via mij door een email te sturen naar kermisgirl@hotmail.com met daarin de product naam en  artikelnummer, of klik hier en bestel ze rechtstreeks. Let wel op er kan dan alleen met een creditcard worden betaald. De sets Happy scenes en Hearth & Home Thinlits Dies zijn ook te verkrijgen als bundle dan bespaar je 15%. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Built for Free Using: My Stampin BlogGeen opmerkingen:

Een reactie posten